Meninger om Mr Perswall

Dere har gitt oss så mange strålende tilbakemeldinger at vi er helt rørt – tusen hjertelig takk! Vi tar gjerne imot flere og håper at du vil dele dine historier og inspirere andre med dine ideer og erfaringer. Send oss dine bilder og kommentarer når du har dekorert veggene dine.

Nedenfor finner du noen kommentarer fra Mr Perswalls kunder. God lesning!

Anders, Sverige

Anders, Sverige

“Jeg liker Mr Perswall fordi utvalget er så stort og fordi du kan bruke dine egne ideer.”

Jeg ville ha noe i stua som ingen andre har - og fikk ideen til dette fototapetet. Vennene mine liker godt denne "milepælen"...

Familien min og jeg er veldig fornøyd!

Familien Kronlund, Sverige

Familien Kronlund, Sverige

“Helt perfekt, og utmerket service!”

Ventilasjonsrørene gikk rett gjennom et rom vi bygde i andreetasjen.
Vi dekket til rørene, men vi syntes ikke denne søylen passet så godt inn. Vi ville gjerne ha en rolig atmosfære i rommet, og kom opp med ideen om en trestamme. Mr Perswall hjalp oss med å tilpasse trestammen til rørsøylen.

Stammen passet perfekt, så to ekorn flyttet inn ... :-) Nå vokser det sopp ved stammen.

Vi synes resultatet ble veldig naturlig og fint!

Henrik, Sverige

Henrik, Sverige

“Jeg liker valgfriheten som Mr Perswall gir - det er fantastisk å kunne beskjære og forme et bilde slik at det passer nøyaktig til din vegg, og å kunne se tapetet i en setting.”

Da jeg skulle finne et tapet til soverommet, ville jeg ha noe som kunne erstatte en vanlig hodegavl. Graffiti og en urban stemning føltes riktig - det var trendy og annerledes. Og når det blir tid for en forandring, vil det være enkelt å finne tekstiler og møbler som matcher tapetet, ettersom det er så fargerikt.

Isabella, Sverige

Isabella, Sverige

“Jeg synes Mr Perswall er et enestående selskap som tilbyr et stort utvalg av tapeter til en gunstig pris.”

Vi ønsket å kjøpe en tidløs tapetdesign til rommet til vår fem år gamle datter og falt for Roses in the shadow.
Vi spurte designeren, Linda Pålemo, om hun kunne lage et helt personlig tapet til rommet til Lucas med alle tingene han liker - og resultatet ble kjempeflott!

Vi ville ha masse farger til vårt eget rom, og siden barna kommer til å bruke soverommet vårt som en slags stue de neste årene, ville vi ha et tapet som også passet til dette. Valget falt på Bouquet.

Mr Perswall tilbyr veldig mange muligheter og hjalp meg å finne de perfekte tapetene til mitt hjem.

Jessica Hultén fra Sober Design i Hammarbysjöstad i Stockholm

Jessica Hultén fra Sober Design i Hammarbysjöstad i Stockholm

“Jeg er begeistret. Restauranten har fått overstrømmende ros for maten og innredningen og rangeres nå som et av de beste spisestedene i Stockholm.”

Jeg fikk i oppdrag å innrede luksusrestauranten Zee. Resultatet ble overdådig og bombastisk med masse marmor, gull, mosaikk og silke, i 20-tallsstil, men med en vri.

Interiørkonseptet tar utgangspunkt i de fargesterke skinnstolene vi fikk laget. Den opprinnelige ideen var å bruke tapetet Stripe på alle veggene og tekstiler fra Paul Smith. Men så fikk jeg se det nye tapetet Bookshelf, og det var midt i blinken – en frisk, nyskapende design som tar seg utrolig godt ut på den nesten fem meter høye veggen og gjenspeiler fargene i skinnstolene perfekt.

Jeg er begeistret. Denne veggen har vi kombinert med Josef Franks praktfulle tekstiler!

Karina, Sverige

Karina, Sverige

“Jeg liker den raske leveringen og de mange design- og størrelsesmulighetene!”

Jeg har dekorert enden på et skap på gjesterommet vårt med et bokstabeltapet. Skapet så veldig kjedelig ut fra gangen. Da jeg så bokstabelen, visste jeg at den ville bli perfekt, og det var også den perfekte bredden.

Alle som ser den, kommenterer den!

Klesbutikken Anna & Greta i Sverige

Klesbutikken Anna & Greta i Sverige

“Mr Perswall hjalp oss med å forvandle et helt vanlig butikklokale til det ønskede industrilokalet ved hjelp av metall- og betongtapeter på veggene - og også i taket!”

Da vi bestemte oss for å åpne butikken, var drømmen vår å finne et gammelt industrilokale. Men det var lettere sagt enn gjort i sentrum av Borås ...

Stig og Marita, Sverige

Stig og Marita, Sverige

“Tapetet fra Mr Perswall var veldig enkelt å sette opp. Resultatet ble helt fantastisk!”

Jeg er glad i å gjøre ting selv og har renovert huset vårt flere ganger siden vi flyttet inn i 1977, så jeg har håndtert en del meter tapet i løpet av årene.

Det var ganske enkelt å velge tapet - Ocean Drive i South Beach i Miami er et sted vi har besøkt mange ganger og er veldig glad i. Så nå har vi flyttet favorittstedet vårt til stueveggen vår. Jeg har montert en lyslist over tapetet som endrer farge og gir liv til tapetet. Lyset veksler fra morgen til dag, kveld og natt - veldig virkningsfullt.


Fri frakt


Unike design


Rask levering

Member of WallVision group
Boråstapeter
Cole & Son
Engblad & Co
Mr Perswall