Lag tapet av eget bilde

Sett personlig preg på hjemmet med et unikt fototapet i enestående kvalitet.

Det er enkelt å lage ditt eget fototapet – last opp bildet du vil bruke på tapetet, og beskjær bredden og høyden etter ønske. For din trygghet sjekker vi alle motivene manuelt før trykking for å sikre tilfredsstillende kvalitet.

 • Pris: bare 295 NOK/m2.
 • Bildekvalitetssjekk før trykking.
 • Rask levering, sendes innen 4 virkedager.


Les våre anbefalinger om piksler og bildestørrelse i avsnittet vanlige spørsmål.

Kundeservice

Har du spørsmål om hvordan du lager ditt eget fototapet, eller spesielle ønsker relatert til våre designtjenester?

Kontakt oss på info@mrperswall.no
eller +47 45963788
Åpningstider: 08.00 - 16.00, mandag til fredag

Inspirasjon

Vanlige spørsmål og svar

Hvis filen din er mindre enn 1000 x 1000 piksler, er den ikke mulig å laste opp. For at et bilde skal gjøre seg godt på en større overflate, kreves det en høy oppløsning. 1000 x 1000 regnes som en svært lav oppløsning, men kan fungere dersom du skal tapetsere en liten flate.

Hvis filstørrelsen på bildet er større enn 100 MB, er det ikke mulig å laste opp filen. Vi tar imot bilder med større filstørrelse via opplastingstjenesten Hightail. Klikk her for å komme til Hightail og laste opp bildet ditt.

Slik laster du opp filen via Hightail:

 1. Oppgi navn og e-postadresse i tilhørende felt.
 2. Oppgi målene på veggen som du skal tapetsere i kommentarfeltet.
 3. Velg filen du vil laste opp og trykk på knappen «Send it».
 4. Du vil deretter motta en e-post fra oss med en lenke og informasjon om hvordan du går frem videre for å lage tapetet ditt.

Orginalkvalitet 295 NOK/m2
Tapetene våre er såkalte Non Woven-/Easy up-tapeter. Det vil si at du påfører lim på veggene først, og deretter henger opp tapetet.

For din trygghets skyld kvalitetssjekker vi bildet ditt før trykking. Dette gjør vi for å sikre at bildet har god nok kvalitet og oppløsning. Vi kontakter deg dersom vi har spørsmål eller forslag til forbedringer.

Det er ikke mulig å forbedre et bildes opprinnelige kvalitet og oppløsning. Derimot kan bildet bearbeides for å forbedre opplevelsen av bildet, ved å for eksempel bruke ulike filtre. Ta kontakt med kundeservice hvis du trenger hjelp med et bilde eller har spørsmål om dette.

Designstudioet vårt kan hjelpe deg med det meste! For eksempel:

 • Justere farger og fargelegge enkelte objekter i bildet.
 • Flytte eller fjerne objekter i bildet.
 • Legge på ulike filtre som endrer uttrykket eller forbedrer opplevelsen av et bilde.
 • Hjelpe deg å lage en bildecollage.

Dette var bare noen få eksempler. Les mer her om hva vårt Designstudio kan hjelpe til med. Når du har en idé om hva du vil gjøre, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice – de hjelper deg gjerne.

Hvor mange piksler et bilde inneholder, gir en pekepinn på hvor skarpt bildet vil bli. Et bilde med et høyt antall piksler er skarpere enn et bilde med lavere antall piksler. Skal du tapetsere en hel vegg, kreves det derfor langt høyere kvalitet og flere piksler enn hvis du skal tapetsere en mindre flate.

I tillegg til antall piksler er også andre faktorer med på å avgjøre om kvaliteten er tilstrekkelig for å lage et tapet av et bilde.

 • Lysforholdene i bildet er med på å påvirke det endelige resultatet. Et mørkere bilde krever ofte høyere oppløsning for å oppnå et godt resultat.
 • Fokus i bildet spiller også inn. Bilder tatt i bevegelse krever oftest høyere oppløsning enn stillbilder, hvor kameraet har stått urørlig på et stativ under fotograferingen.

Denne guiden gir en pekepinn på hvilke bildestørrelser som kreves for ulike veggstørrelser.

Hvor mange piksler kreves det for å lage et fototapet

Før vi sender bildet ditt videre til trykk, tester vi det for å sikre tilfredsstillende kvalitet på tapetet.

Ja, det kan du, mot en kostnad på 125 NOK per stykk inkl. porto. Med en tapetprøve kan du se om tapetet blir slik du ønsker. Hvis du er usikker på kvaliteten på bildet eller hvordan fargene kommer til å gjengis, anbefaler vi at du bestiller en tapetprøve. Prøvene er 45 x 45 cm og bestilles via vår kundeservice.

Fargene på tapetprøven kan variere noe fra hver trykkomgang.


Fri frakt


Unike design


Rask levering

Member of WallVision group
Boråstapeter
Cole & Son
Engblad & Co
Mr Perswall