Hvordan Mr Perswall ble til

Mr Perswall ble grunnlagt tidlig på 2000-tallet og er i dag medlem av Wall Vision Group, som har over hundre års erfaring med tapetproduksjon. Ideen om å lage egne tapeter oppsto i den gamle Eco-fabrikken i Småland da noen unge, vitebegjærlige mennesker tenkte at det MÅTTE finnes en måte å trykke små serier med tapet på.

Som sagt, så gjort! Noen få måneder senere ble det leid inn en digital trykkemaskin som hadde vært brukt til å trykke pengesedler. Vi konverterte den til en helt ny type tapetmaskin.

 

En spennende tid fylt med blod, svette og tårer

Vi arbeidet intenst med papirprodusentene for å sikre at trykkematerialet (papiret) skulle være førsteklasses, og med maskinprodusentene for å kunne trykke fra rull til rull i stedet for fra ark til ark, som den digitale trykkemaskinen egentlig var designet for. Ekspertene hadde ingen råd å gi, så vi måtte selv finne svarene på spørsmålene og løsningene på problemene.

Da vi til slutt fikk produksjonen i gang, var det endelig tid for å lage kolleksjoner som fullt ut benyttet potensialet som digital trykking innebar. Og det var enkelt å få med seg de beste designerne. Å designe i stor skala var en drøm som gikk i oppfyllelse for mange kunstnere, etter at de hadde jobbet med små, gjentakende mønstre.

Vi oppdaget at det ikke var noe som het riktig eller feil. Vi sluttet å se på trender og fant nye mønstre overalt. Vi fant interessante designer på alle slags steder – fra nettsteder for amatørfotografering til private feriebilder. Vi kontaktet fotografer, illustratører og malere. Vi får fremdeles inspirasjon fra venner, bekjente og i kaffepausen på jobb.

Et trygt valg

Våre tapeter er det vi kaller Easy-Up-tapeter, det vil si at de er utrolig enkle å sette opp. Og de tåler så å si alt.

Når du har lagt lim på veggen og satt tapetene på plass, varer de i årevis – uansett om de henger på vegger som bades i sollys, eller om de daglig må tåle skitne barnehender.

Dessuten er tapetene våre klassifisert som brannhemmende, og du får et overlegent servicenivå og rask ordrebehandling.

Designutveksling

Visste du at designere som Paul Smith, Vivienne Westwood, Tricia Guild og Hanna Werning har jobbet med Mr Perswall?

Men det er fremdeles de lokale talentene som Line i Lillestrøm, Karina i Kristiansand og Stig i Fredrikstad – alle dere som lager egne tapeter – som er de virkelig store designerne.

Alltid i nærheten

Uansett hvor du bor i verden. Men siden vi er et svensk selskap, er vi selvsagt størst i Sverige. Mr Perswall er tilgjengelig i din tapetbutikk, og du finner kolleksjonsbøkene våre i over 600 av Sveriges ledende maling- og tapetforhandlere.

Du kan se på tapetene og finne mye inspirasjon i din butikk. Benytt anledningen til å be de ansatte om tips og ideer. Vi kan garantere at de har mye kunnskap om emnet og kan gi deg individuell rådgivning om du ønsker det.


Fri frakt


Unike design


Rask levering

Member of WallVision group
Boråstapeter
Cole & Son
Engblad & Co
Mr Perswall