Alt kan bli til tapet

Våre digitaltrykte tapeter har ingen begrensninger for farger, former eller gjentakelser. Det betyr at du kan bruke nesten hva som helst til å designe et tapet. Alt du trenger for å lage ditt eget tapet er en idé – vi hjelper deg med å sette den om i praksis.

Her finner du inspirasjon og tips. Har du et spørsmål? Send det til oss. Vi svarer så snart vi kan!

Quote = få pristilbud tilsendt i egen mail

Bruk dine egne ord

Quote

Bruk dine egne ord

Vil du bruke dine egne ord i stedet for våre? Vi kan hjelpe deg med å fylle tapetet med alt fra favorittsitater til gamle kjærlighetsbrev.

Lag et digitalt mønster

Quote

Lag et digitalt mønster

Finn frem plateomslag, aviser, blonder, gamle bilder av popidoler, bokmerker eller vielsesattesten din – alt kan gjøres om til tapet. Selv en gammel tapetrull!

Sett inn gjenstander

Quote

Sett inn gjenstander

Et hjem er fullt av minner. Send dine bilder, postkort eller samlinger til oss. Vi føyer dem inn i tapetet, slik at du får ditt eget, helt unike tapet. Hva med å gi New York en stjernehimmel?

Tilpass motivene våre

Quote

Tilpass motivene våre

Mønstre kan legges til, slettes eller flyttes. Vil den delen av tapetet du liker best, bli skjult bak sofaen? Ta kontakt med oss. Vi kan tilpasse motivet til din smak og ditt hjem!

Eget design

Quote

Eget design

Har du en idé til et tapet eller finner du ikke tapetmotivet du er på jakt etter? Fortell oss hva du vil ha, og vi lager det for deg – som collage eller hel tapet (som vi gjorde for Lucas).

Forbedre bildekvaliteten

Quote

Forbedre bildekvaliteten

Gjør gamle, solblekede fotografier skarpere. Fjern pennemerker eller rasteret (prikkemønsteret) på skannede avisutklipp. Kanskje mobiltelefonbildet kan brukes som motiv allikevel?

Endre farger

Quote

Endre farger

Vil du ha et tapet som matcher fargen på favorittstolen din, eller en mer dempet fargetone? Vi kan endre fargen til et bilde eller tapet slik at det passer perfekt til ditt hjemmeinteriør.

Fremhev farger

Quote

Fremhev farger

Fremhev lys eller elementer eller la én farge dominere. Hvorfor ikke forsterke en kontrastfarge som matcher innredningen, eller fremheve din favorittmunn ved å tone ned bakgrunnen?

Gamle fotografier

Quote

Gamle fotografier

Vil du gi et bilde eller portrett et gammeldags utseende? La oss legge til effekter som gir det et gammeldags, slitt, solbleket utseende uten at kvaliteten forringes. Sepia gir en flott effekt på fondvegger!

Store tegninger

Quote

Store tegninger

Det er ofte for mange detaljer i et bilde som gjør at det ikke egner seg som tapet. Et tapetmønster i svart-hvitt, en slags skisse, er en virkningsfull og morsom løsning – la barna dine fargelegge det!

Ram inn bildene dine

Quote

Ram inn bildene dine

En ramme rundt bildet skaper en iøynefallende effekt på en fondvegg. Vi laget dette tapetet i svart-hvitt og la til en abstrakt ramme for å gi tapetet et håndmalt preg på veggen.

Slett noe

Quote

Slett noe

Hvorfor ikke la oss slette eksen i stedet for å klippe ham eller henne ut av alle bildene dine? Eller la oss slette andre ting som ikke skal være der: datoer, flekker, røde øyne, hunder, gjenstander ...

Neonskilt

Quote

Neonskilt

Lag ditt eget neonskilt! Denne effekten gjør om alle konturer til neon. Og det lyser virkelig opp på en fondvegg Plasser kjøp fra en storbytur foran veggen eller gi småbyen din et storbypreg.


Fri frakt


Unike design


Rask levering

Member of WallVision group
Boråstapeter
Cole & Son
Engblad & Co
Mr Perswall